4 octombrie 2013

Omleta pufoasa cu patrunjel


Propun o omleta nu numai buna dar atit de pufoasa...

Ingrediente:    
  • 3 oua
  • 2 lingurite faina
  • 2 lingurite unt
  • 3 linguri parmezan ( sau cascaval)
  • lapte
  • sare
  • 1 legatura patrunjel   

Mod de preparare:  

  Mai intai separam albusurile de galbenusuri.
  Intr-un bol mixam albusurile spuma cu un varf de sare.Adaugam patrunjelul spalat in prealabil si tocat fin si amestecam cu grija de jos in sus.
  Separat amestecam bine galbenusurile cu faina,laptele si parmezanul ( sau cascavalul).
  Adaugam compozitia de albusuri la cea de galbenusuri si amestecam cu grija de jos in sus.
  Punem o tigaie la foc potrivit.Topim untul si prajim omleta pe ambele parti.
  Se serveste atit calda cat si rece .

Pofta buna !!!

Un comentariu:

  1. Ma bucur ca am descoperit blogul tau! Felicitari pentru toate preparatele frumoase si cu siguranta delicioase!

    RăspundețiȘtergere