26 octombrie 2013

Trandafiri aperitiv

 

Simplu de realizat si de foarte mare efect !!!

Ingrediente: 
  • 1 pachet foietaj
  • salam uscat 
!!!!  Salamul uscat poate fi inlocuit cu salam de vara,parizer,sunca....dupa preferintele fiecaruia !!!

Mod de preparare: 

     Foietajul se scoate din frigider si il lasam sa ajunga la temperatura camerei.
     Intindem foaia de foietaj si taiem fasii pe lungime.Apoi o taiem iarasi in doua parti egale pe latime.
     Pe fiecare fasie punem felii de salam ( feliate foarte subtire) ,astfel incat jumatate de felie de salam sa fie pe aluat cealata in afara acestuia.Rulam fasiile formanad astfel forma unui trandafir.
    Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ii dam la cuptorul incins la 200 grade pina ce foietajul s-a rumenit frumos.

POFTA BUNA !!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu